Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Lyubcho_88 Покажи съобщение
    Според мен ниска цена за кола с лош външен вид е оправдана, ако е висок клас като тези 159-ки, ако е изрядна от към мотор. А тези мотори са здрави. И си мисля, че е идеален донор за за пълно възстановяване в оригинален вид, както е излезнала от салона.
    Ако дадеш 1/2 от продажната цена за такъв автомобил и си го направиш както трябва, а не както моргаджията я претупа за да й вземе повече пари ще те радва и ще ти върши работа повече време.

Наистина има и други на тая цена, но тя е ниска, все пак има 159-ки 2007-2008 за по 8-9к лв...
    Дарак, не-дарак това може да си позволиме повече от 90% обитаващите този форум

---------- Post added at 13:51 ---------- Previous post was at 13:50 ----------

Според мен ниска цена за кола с лош външен вид е оправдана, ако е висок клас като тези 159-ки, ако е изрядна от към мотор. А тези мотори са здрави. И си мисля, че е идеален донор за за пълно възстановяване в оригинален вид, както е излезнала от салона.
    Ако дадеш 1/2 от продажната цена за такъв автомобил и си го направиш както трябва, а не както моргаджията я претупа за да й вземе повече, пари ще те радва и ще ти върши работа повече време.

Наистина има и други на тая цена, но тя е ниска, все пак има 159-ки 2007-2008 за по 8-9к лв...
    Дарак, не-дарак това може да си позволиме повече от 90% обитаващите този форум
    Нищо не е оправдано.......каквото и да сменяш в една кола....няма да е същата....и най добрите части да взимаш, там дето играе гаечният ключ....нещата няма да са същите....повярвай ми.....за 30 години като шофер съм го натрупал този опит.....
    истината е, че стандарта ни е шибан....най ги обичам тунигованите коли....продава се същата за 25 000 евра заводско изпълнение....и нашият човек взима за 5 000 евра...налива колкото заводската...тя не е същата, защото винаги и куца нещо.....и иска пара...е нема как да стане.......сорри за труда и нервите....

---------- Post added at 16:39 ---------- Previous post was at 16:38 ----------

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    Като гледам кви разсъждения се сипят ... тия дето искат да си я вземат евтинко и да си я стегнат, що направо не си сглобят една 159 с части от моргите?
    Коле...тая тема ти е чужда....))....недей да влизаш в мисли....))
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• ....ето ти още една на същата цена.....http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...5&slink=4cywv9
      даже по добре изглежда....[COLOR="Silver"]
      Тази преди около 2 месеца пратихме стария собственик на авто къщатата да я огледа,колата е с много външни и вътрешни забележки.Реалните километри са 300 и кусур к.км.Снимките адски заблуждават.
      Алфа 146'96 1,7 ie 16V еx
      159 1.9jtdm 150 cc 2007

Comment

• Първоначално публикувано от beyn76 Покажи съобщение
        ....ето ти още една на същата цена.....http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...5&slink=4cywv9
        даже по добре изглежда....[COLOR="Silver"]
        Тази преди около 2 месеца пратихме стария собственик на авто къщатата да я огледа,колата е с много външни и вътрешни забележки.Реалните километри са 300 и кусур к.км.Снимките адски заблуждават.
        Ти километрите ги заеби.....в обявите у нас, под тези километри едва ли има кола.....важно е състоянието...

Comment

• Last edited by stu; d.m.y г., 02:21.
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• Кюстендилската верно е много зле. 5 бона са и твърде много.
            Shit happens, sometimes...

Comment

• Че hdi-то ми като гони 370 000 какво му е? Само 5w40 и по 15-16 000км не го пипа, дърпа стабилно особенно след ремапа и маховика, турбо, дюзи и почти всичко по двигателя без демпфената шайба са си оригиналните с колата. Е подрънква вече маховика но още държи! Важна е поддръжката, а не толкоз километрите!
              Last edited by night_pz; d.m.y г., 23:31.
              Карам Пижо 406 HDi, но само през деня! Нощем в сънищата си карам Alfa

Comment

• Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                Не искам да ти се бъркам в сметките, но ти искаш горе долу с парите за които си продал 156-цата си, да купиш 159-ка!И аз продадох 156sw 2.4 140 кс за 3к, но те заминаха за каско, регистрация, еко такса, джанти, ремап, аларма , дискове, накладки, гуми, ксенон и др. подобни консумативи!Просто изхарчих цялата сума по 159-ката след покупката и!Впоследствие се оказа, че всички накладките са чисто нови - рикамби, най-вероятно сменяни в Италия и ме посъветваха, като свършат да сменям всичко накуп.Честно казано аз не бих си купил 159 за 4-5000, а бих си запазил 156-цата!И, има коли и под 300к.
                ))....върни се в темата и проследи мненията ми....търся най постното изпълнение на модела с най слабият мотор, а ти ми говориш от твоето балконче, като визираш това което притежаваш 2.4......нямам нужда от финансов съветник, който купува части на килограм и след това са му в излишък....
                Представи си, че съм чичо Скруч....))

Comment

• Last edited by stu; d.m.y г., 02:22.
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                    Сориии, не съм обърнал внимание какво точно търсиш!
                    Това най постно изпълнение с най-слабия мотор ми се вижда не много добра идея, поради факта, че е много вероятно да е закупено за здрава работа с минимум разходи от страна на собственника/ползвателя/!Това е лично мое мнение.
                    Това не е Дачия или някой ван, пикап, за да е купен за работа...това все пак е Алфа...дори и за таксита не ги карат в Италия.....
                    Според моите допитвания най слабият мотор е най дуракоустичив, спрямо другите.....от 25 години карам алфа и винаги съм избирал за модела най здравото....155 тс 8в.... 156 2,4 8в....и в тая последователност....мое виждане........но за разлика от много колеги никога не съм плюл марката.....
                    Колата ме кефи на визия и искам да я притежавам...толкова.....бях казал преди, че 159 не е бегачка.....каквто и мотор да е....бая е тежка....те италианските инженери го оправиха това с Джулия....)

Comment

• Джулия на мен като дизайн изобщо не ми харесва, по добре да бяха оставили дизайна на 159 и да я олекотят
                      А относно цените не знам колко ще я продават
                      Давам пример в Букурещ
                      Passat 2017 1.6TDI 120ps е 22 000 Euro
                      Mercedes C180 2017 автомат с нави и парктроник 29 000 Еuro
                      Toва са цени за нови коли.

Немците натискат яко с цените ако пазара е конкурентен.
                      Отделно има лизинги почти без оскъпяване директно от производителя (без банки посредници) което Alfa и Fiat Gruop не може да си позволи.
                      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm
                      Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                        Това не е Дачия или някой ван, пикап, за да е купен за работа...това все пак е Алфа....
                        Аз с кеф бих купил Алфа Ромео за работа.... само, за да те опровергая

sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                          Аз с кеф бих купил Алфа Ромео за работа.... само, за да те опровергая

Вервам ти...))...м/у другото си показвал 156-та ти, натоварена за монтаж....

Comment

• Слава Богу, че не е комби

Какво стана сега, някой гледа ли хубавата кола при не хубавите търговци?
                            http://www.mobile.bg/11498033193736547
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                              Слава Богу, че не е комби

Какво стана сега, някой гледа ли хубавата кола при не хубавите търговци?
                              http://www.mobile.bg/11498033193736547
                              Ама как разбра, че е хубава :Д все повтаряш хубава хубава, никой даже не я е запалил, просто няма мн забележки по външния вид и салона и струва 11к :Д

Sent from my EVA-L19 using Tapatalk

Comment

• Заради автоматика и цената май никой няма и да я запали.... а пък тя може да си е читава колата
                                sigpic

Comment

Working...
                                X